Random Article


SPOILERS: Waarom The Walking Dead #192 een belangrijke mijlpaal is

 

Posted 05/06/2019 by

Met nummer 200 op komst zit er al even een belangrijke mijlpaal aan te komen voor The Walking Dead. Schrijver Robert Kirkman & artiest Charlie Adlard kwamen echter in #191 en #192 al met zowat de belangrijkste onthulling van de hele reeks bij Image Comics.

Aan het einde van #191 werd niemand minder dan hoofdrol Rick Grimes neergeschoten door Sebastian Milton (de recent geïntroduceerde zoon van gouverneur Pamela Milton). Een schotwonde in de borst van Grimes leek zijn lot bezegeld te hebben, maar uitsluitsel kwam er niet.

Op woensdag 5 juni verscheen dan eindelijk The Walking Dead #192, waarin de schokkende onthulling kwam. Ja, Rick Grimes is dood. Zijn zoon Carl – die anders dan in de tv-reeks wél nog leeft – ontdekte zijn gezombificeerde lijk en deed wat hij moest doen. In de tv-reeks verdween acteur Andrew Lincoln al even in het afgelopen negende seizoen als Rick Grimes. Hoe het nu verder moet, weten we begin juli met nummer 193…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.