Random Article


Trailer voor Godzilla: Aftershock, de Graphic Novel Prequel op King of the Monsters

 


Posted 26/05/2019 by

Legendary Comics, de comicbooktak van Legendary Pictures, heeft een trailer vrijgegeven voor Godzilla: Aftershock, een graphic novel prequel op de nieuwe MonsterVerse-film Godzilla: King of the Monsters. Net zoals de vorige Godzilla-prent uit 2014 en de Godzilla: Awakening-comic, krijgt dus ook deze sequel een prequel in comicbookvorm.

De graphic novel wordt gemaakt door Avrid Nelson en Drew Edward Johnson en speelt zich af na de gebeurtenissen van Godzilla (2014). Ook worden we voorgesteld tot Dr. Emma Russell,het personage dat door Vera Farmiga in de nieuwe film vertolkt wordt, en krijgen we wat meer inzicht in de Monarch-organisatie die alle eeuwenoude monsters (Titans) catalogiseert.

Aftershock ligt nu in de winkelrekken, Godzilla: King of the Monsters loopt vanaf 29 mei in de bioscoop.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.