Random Article


Todd McFarlane stelt Spawn #300 voor en onthult een knappe artistieke verrassing

 

Posted 26/05/2019 by

Vol trots kondigde Image-grondlegger Todd McFarlane deze week Spawn #300 aan. Het driehonderdste nummer rond de antiheld wordt een waar feest voor aloude fans, want fan-favorite Greg Capullo (Batman) keert terug.

Ook zal McFarlane voor het eerst in lange tijd nog eens zelf wat potlood- en inktwerk in de strip verzorgen. Zelfs Scott Snyder maakt deel uit van het team achter de 72 pagina’s tellende comic die $7,99 zal kosten. Binnenkort komt er natuurlijk ook een nieuwe film aan – onder regie van McFarlane. De cover baseerde McFarlane natuurlijk op zichzelf en zijn werk in Marvel’s Amazing Spider-Man #300.

Spawn #300 verschijnt op woensdag 29 augustus.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.