Random Article


Eenmansleger Esad Ribic laat zijn kunsten los op Conan The Barbarian met “Exodus”

 

Posted 25/05/2019 by

In augustus zet Marvel Comics hun flagship Conan the Barbarian even op een hiaat. Obligate-want-legendarische-titel Savage Sword of Conan dendert verder en de Hyboreaanse miniseries-in-een-ongoing titel Age of Conan start een nieuwe arc met Valeria in de hoofdrol. Uiteraard is er ook nog zijn team-up rol in Savage Avengers.

In lieu van Conan The Barbarian #9, verschijnt de one-shot Exodus, die een blik werpt op zijn allervroegste avonturen tijdens zijn trek uit Cimmeria naar de ‘beschaafde’ wereld verder in het zuiden van het Hyboreaanse continent. De one-shot zal getekend én geschreven worden door Esad born-to-draw-Conan Ribic. Marvel is nu eenmaal dol op #1, en zo hebben ze die voor Conan deze maand 2 keer. Of er hierna nog meer verschijnt, weten we volgende maand.

Als we dan even de pet van amateur Conan comicshistoricus dragen, speelt dit zich af na het bij Dark Horse verschenen Born on the Battlefield, ruwweg in de periode van het bij Marvel uitgegeven Conan the Adventurer.

Zolang er nog geen Conan oversaturatie-effecten voelbaar zijn, kan je de titel in augustus oppikken.

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.