Random Article


WildCATs Relaunch op komst door Warren Ellis en Ramon Villalobos

 

Posted 17/05/2019 by

Goed nieuws voor fans van Warren Ellis, Wildstorm en The Wild Storm! Na de verbazende 24-delige maxiserie The Wild Storm waarin Warren Ellis voor de tweede keer heel het Wildstorm Universe heruitvond, net zoals hij dat 20 jaar daarvoor ook al had gedaan in de reeksen Stormwatch, The Authority & Planetary, komt hij met een vervolg. In de oorspronkelijke reeksen bouwde hij een visie uit voor superhelden en hun effect op de wereld die nog steeds toegepast wordt door zo ongeveer elke zichzelf respecterende superheldencomicschrijver.

In de loop van The Wild Storm ontwikkelde hij, uit de as van die oude ideeën, een nieuw WildCATs-team en dat zal “het menselijk ras van zichzelf redden – ook al hebben ze het slechtste gezien waartoe de mensheid in staat is, brengen ze zichzelf toch nog in gevaar om de wereld een klein beetje beter te maken”.

Het zou om een korte reeks gaan (wellicht 12 nummers) getekend door artiest Ramon Villalobos, die kort geleden nog zijn Vertigo-serie Border Town in rook zag opgaan, maar gelukkig ander werk bij DC kreeg. Dit is de synopsis:

“From the pages of THE WILD STORM, the piratical covert team are here to stop humanity from destroying itself. The black-ops team featuring Grifter, Savant, John Colt and Adrianna Tereshkova have discovered that the secret space program Skywatch has been performing medical experiments on abducted innocents for decades. And now one of those experiments is about to explode—revealing a new threat and level of danger that no one could have prepared for. The covert team may have thought the world was strange before, but they had no idea—and now the stakes might just be too high.”

WildCATs #1 verschijnt op woensdag 28 augustus.

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.