Random Article


Nieuwe Future Foundation & Fantastic Four Reeksen op komst bij Marvel

 

Posted 17/05/2019 by

Afgelopen week kondigde Marvel twee Fantastic Four-spin-offs aan. Enerzijds mag je je verwachten aan een nieuw volume van Future Foundation van schrijver Jeremy Whitley & artiest Will Robson. Tot deze iteratie van de Future Foundation – een team dat tijdelijk de echte FF verving – behoren voormalige Power Pack-leden Alex & Julie Power, alsook ex-Guardian of the Galaxy Yondu als gastprofessor.

Anderzijds lanceren ook Gerry Duggan & Greg Smallwood Fantastic Four: Yancy Street. Deze serie belooft een reeks specials te worden met B-avonturen van Reed, Sue, Ben & Johnny en werd vernoemd naar de straat in New York City waar Ben Grimm/The Thing opgroeide. Beide reeksen debuteren in augustus.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.