Random Article


Marvel’s volledige X-Men line-up maakt plaats voor Jonathan Hickman

 

Posted 15/05/2019 by

Van X-Men Blue/Yellow/Red over Disassembled tot Age of X & Major X: het leidde allemaal naar de opkomende relaunch van de X-Men door schrijver Jonathan Hickman. In juli eindigt dan ook de volledige huidige line-up, inclusief Uncanny X-Men en X-Force, die plaats maakt voor House of X en Powers of X.

In september lanceert Marvel dan een eerste wave aan nieuwe X-titels, opgevolgd door een tweede reeks debuterende reeksen in het voorjaar van 2020. Hickman wou blijkbaar met een schone lei beginnen om te voorkomen dat fans dit zagen als “zomaar een nieuwe hernummering”. We zijn benieuwd!

De titels starten in juli en volgen het einde van Age of X-Man op.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.