Random Article


Arrestatie voor Stan Lee’s manager uitgevaardigd wegens mishandeling van het Marvel-icoon

 

Posted 15/05/2019 by

We konden het allemaal haast niet geloven – hoe Stan Lee de laatste maanden in zijn leven enorm zou hebben afgezien.Van comics die met zijn bloed werden gesigneerd tot rechtszaken met zijn oud bedrijf en zelfs  gewapende overvallen: het ging niet goed met de Marvel-grondlegger.

Bij veel daarvan zat zijn voormalige “manager” en vertrouweling, Keya Morgan daar voor iets tussen. Nu werd ook officieel zijn arrestatie uitgevaardigd. Tot de lijst aanklachten behoren mishandeling van ouderen, diefstal, fraude en belastingontduiking. Stan Lee overleed in november vorig jaar.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.