Random Article


Deadpool-bedenker Rob Liefeld komt voor het eerst naar Europa

 

Posted 08/05/2019 by

Voor sommigen is hij absoluut jeugdsentiment. Voor anderen is hij hét symbool van alles wat er mis was met de jaren negentig in comics. Rob Liefeld zal op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juli naar London Film & Comic Con komen. Het wordt het eerste Europese bezoek van de auteur/artiest ooit.

Liefeld brak in de jaren negentig door bij Marvel als tekenaar op New Mutants en het latere X-Force waar hij personages zoals Deadpool, Cable & Domino uitvond. Ook was hij in 1992 één van de grondleggers van Image Comics waar hij dan weer zijn eigen creator owned comics lanceerde, zoals YoungbloodRecent lanceerde hij nog een andere nieuwe creatie bij Marvel: Major X. Herkenbaar zijn zijn figuren door onder meer buidelzakjes & afwijkende proporties.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.