Random Article


Mike Mignola zegt vaarwel tot Hellboy & B.P.R.D.

 

Posted 17/04/2019 by

Vandaag ligt B.P.R.D. – The Devil You Know #15 in de winkelrekken, het allerlaatste deel van de Hellboy-spinoffreeks en het sluitstuk van het Mignolaverse dat in 1994 met de eerste Hellboy-miniserie startte. Schepper Mike Mignola pent op het einde van de issue een vaarwel- en bedankbrief neer aan alle mede-artiesten en -schrijvers die van Hellboy en de B.P.R.D. zo’n succes maakten gedurende 25 jaar.

 

Of dit het definitieve einde betekent van de Hellboy/B.P.R.D.-saga? Waarschijnlijk niet. Er zijn nog heel wat verhalen te vertellen in het verleden van de paranormale organisatie en Mignola hint tegelijk ook naar mogelijke toekomstverhalen in de nieuwe wereld die op het einde van de serie wordt geschapen…

De Hellboy-rebootfilm draait momenteel in de bioscoop.

Alles over Hellboy en de B.P.R.D. lees je in onze START TO READ.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.