Random Article


Jeff Lemire en Dustin Nguyen breien met “Ascender” een sequel aan Descender

 

Posted 16/04/2019 by

Deze week ligt het eerste deel van Ascender in de winkelrekken, de nieuwe van Jeff Lemire en Dustin Nguyen bij Image Comics. Ascender is uiteraard een sequelreeks op de awardwinnende scificomic Descender (2015-2018) en speelt zich tien jaar na de vorige serie af. Het genre wisselt van sci-fi naar fantasy in een wereld waar magie de rol van technologie heeft overgenomen.

Hier ontmoeten we Mila, de dochter van Andie en Effie uit Descender, die uit de klauwen van een vampierenheks probeert te blijven en de nieuwe verwilderde wereld Sampson op haar eentje verkent. Dan duikt een robotvriend van haar vader op en kan het avontuur beginnen. Ascender #1 ligt op woensdag in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.