Random Article


Image Comics/Skybound kondigen “Reaver” aan voor de Game of Thrones-fan met Ontwenningsverschijnselen

 

Posted 16/04/2019 by

Reaver, een nieuwe dark fantasyreeks bij Image Comics/Skybound, werd vandaag aangekondigd als dé comic voor de Game of Thrones-fan die binnenkort met ontwenningsverschijnselen zal zitten. Er zijn natuurlijk al heel wat comics die vergelijkbaar zijn met verhalen als Game of Thrones, maar met het nakende einde van de populaire HBO-reeks, is dit de eerste die specifiek gericht wordt op een post-GoT wereld.

Reaver wordt gemaakt door Justin Jordan (Luther Strode) en Rebekah Isaacs (Buffy the Vampire Slayer) en gaat over het continent Madaras, dat 200 jaar na zijn ontdekking in een grote oorlog tussen verschillende partijen is gesukkeld. Het keizerrijk verzamelt zes uiteenlopende gevangenen – bijgenaamd “Hell’s Half Dozen” – die eropuit gestuurd worden om een duistere dreiging te stoppen. Reaver #1, met een cover van Becky Cloonan, komt eraan in juli.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.