Random Article


Mark Millar en Matteo Scalera kondigen “Space Bandits” voor Netflix en Image Comics aan

 

Posted 15/04/2019 by

De nieuwste telg in de steeds uitbreidende Millarworld-familie van Mark Millar (Kingsman, Kick-Ass, Jupiter’s Legacy) is bekend. Space Bandits wordt een nieuwe miniserie bij Image Comics en tegelijk ook een tv-serie/film op Netflix. De comic wordt geschreven door Millar met tekeningen van Matteo Scalera (Black Science) en is een sci-fi avontuur dat gaat over twee intergalactische criminelen die wraak nemen op de bendes die hen verraden hebben.

Zoals de meeste Millarworld-titels, valt de opzet samen te vatten door eerdere series/comics bij elkaar te gooien. Dit wordt dan een vrouwelijke versie van Butch Cassidy and the Sundance Kid meets Guardians of the Galaxy. Het eerste deel ligt op 3 juli in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.