Random Article


Eerste Covers voor Marvel’s House of X en Powers of X door Jonathan Hickman

 

Posted 09/04/2019 by

Na de officiële aankondiging vorige week kwam Marvel vandaag met de eerste covers voor House of X en Powers of X. Dat worden de X-Men-reeksen van sterauteur Jonathan Hickman. Het tekenwerk van House of X is in handen van Pepe Larraz, terwijl R.B. Silva Power of X tot leven zal brengen. De covers zijn ook van beide namen. Marte Gracia zal beide reeksen inkleuren.

Marvel belooft dat de twee mini’s een nieuwe mijlpaal zullen worden voor de X-Men. Het wordt Hickmans eerste werk voor Marvel sinds Secret Wars in 2016 en zorgt ervoor dat hij nu naast de Avengers, New Avengers en Fantastic Four één van Marvel’s andere iconische teamreeksen onder handen mag nemen.

De titels starten in juli en volgen het einde van Age of X-Man op.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.