Random Article


DCeased Variant Covers eren bekende Horrorfilms en DC Klassiekers

 

Posted 07/04/2019 by

DC Comics heeft enkele variant covers vrijgegeven voor DCeased, een nieuwe zesdelige miniserie door Tom Taylor (Injustice) en Trevor Hairsine (Legends of the Dark Knight) waarin het DC-universum wordt overspoeld door een techno-organisch zombievirus. Marvel Zombies in het DC-universum, dus.

De variant covers eren zowel bekende DC-verhaallijnen als horrorfilms. Zo zien we Robin en The Joker in een hommage aan It, Poison Ivy en Batman in een hommage aan A Nightmare on Elm Street en Superman in een hommage aan The Nun, allemaal door Yasmine Putri, terwijl ook verhalen als The Death of Superman en de bekende pin-up van Harley Quinn en The Joker door Alex Ross een zombie make-over krijgen.

DCeased #1 ligt vanaf 1 mei in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.