Random Article


DC’s voormalige Walmart Exclusive “Giant Stories” worden nu gewone Miniseries

 

Posted 06/04/2019 by

DC Comics zal deze zomer de “Giant Stories” die voorheen exclusief verkrijgbaar waren in de supermarkten van Walmart in zesdelige minireeksen uitbrengen, met gebundelde edities later in het jaar. Hiermee komen ze dan toch tegemoet aan de vraag van vele comicbookhandelaars.

Op 3 juli gaat Superman: Up in the Sky van start, een moordmysterie dat de man van staal naar de planeet Rann, woonplaats van Adam Strange, zal voeren. De serie wordt gemaakt door Tom King (Mister Miracle, Heroes in Crisis) en Andy Kubert (Flashpoint). Vanaf 10 juli begint Batman Universe door Brian Michael Bendis (Action Comics, New Avengers) en Nick Derington (Doom Patrol), waarin de Dark Knight via de Riddler een Fabergé ei opspoort dat in handen is van Jinny Hex, de afstammelinge van de legendarische westernheld Jonah Hex.

Op 17 juli ligt het eerste deel van Wonder Woman: Come Back to Me in de winkelrekken, waarin Steve Trevor wederom vermist geraakt na het besturen van een experimenteel vliegtuig. De zoektocht van Wonder Woman brengt haar naar een mysterieus eiland in de Bermudadriehoek. De reeks wordt gemaakt door het Harley Quinn-team van Amanda Conner, Jimmy Palmiotti en Chad Hardin.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.