Random Article


Archie Versus Predator Sequel in de maak

 

Posted 02/04/2019 by

Van alle comicbookcrossovers ooit, is Archie Vs Predator uit 2015 wel één van de vreemdste. Toch wérkte het. Dark Horse Comics, Archie Comics en schrijfster Alex De Campi keren in juli terug naar Riverdale voor een rematch tussen Archie, Betty, Veronica, Jughead en de rest en de iconische sci-fi monsters van 20th Century Fox, alsook een metacommentaar op de recente reboots die beide franchises hebben gekregen.

Archie Vs Predator II wordt opnieuw geschreven door Alex De Campi en getekend door Robert Hack (Chilling Adventures of Sabrina). Het eerste deel van de vijfdelige miniserie ligt in juli in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.