Random Article


Jonathan Hickman neemt vanaf juli Marvel’s X-Men onder handen

 

Posted 24/03/2019 by

Het hing al enkele dagen in de lucht, maar vanop C2E2 bevestigde Marvel dit weekend nog maar eens de terugkeer van sterauteur Jonathan Hickman. Hij zal twee minireeksen schrijven rond de X-Men, namelijk House of X en Powers of X. Het tekenwerk van House of X is in handen van Pepe Larraz, terwijl R.B. Silva Power of X tot leven zal brengen. Marte Gracia zal beide reeksen inkleuren.

Marvel belooft dat de twee mini’s een nieuwe mijlpaal zullen worden voor de X-Men. Het wordt Hickmans eerste werk voor Marvel sinds Secret Wars in 2016 en zorgt ervoor dat hij nu naast de Avengers, New Avengers en Fantastic Four één van Marvel’s andere iconische reeksen onder handen mag nemen. De promoposter is van Mark Brooks.

De titels starten in juli en volgen het einde van Age of X-Man op.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.