Random Article


Mark Waid schrijft de Definitieve Geschiedenis van het Marvel-Universum

 

Posted 23/03/2019 by

Op de C2E2-expo in Chicago heeft Marvel een nieuw project aangekondigd getiteld The History of the Marvel Universe. De zesdelige miniserie zal, gelijkaardig aan eerdere reeksen als The Marvel Saga in de jaren 1980, de geschiedenis van het Marvel-comicbookuniversum uit de doeken doen.

Ter ere van de 80ste verjaardag van de uitgever zal Mark Waid (All-New Avengers, Daredevil) de definitieve geschiedenis van Marvel uit de doeken doen. Hij zal worden bijgestaan door artiesten Javier Rodriguez en Alvaro Lopez, met covers van Steve McNiven. Het verhaal zal alle grote evenementen van het Marvel-universum chronologisch vertellen, met een vooralsnog niet onthulde rode draad ertussenin…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.