Random Article


Alex Ross & Kurt Busiek maken nieuw “Marvels” verhaal voor 25ste verjaardag

 

Posted 23/03/2019 by

De Marvel-klassieker Marvels wordt 25 jaar in 2019. De miniserie van Kurt Busiek en Alex Ross focuste zich op de vroege dagen van het moderne Marvel-universum, waarin de opkomst van superhelden geregistreerd werd door de ogen van de gewone mens in de straat, vertegenwoordigd door Daily Bugle-journalist Phil Sheldon. Het is één van de eerste grote werken van Alex Ross en wordt beschouwd als één van de beste Marvel-miniseries aller tijden.

Voor de 25ste verjaardag krijgt Marvels heel wat reprints, variant covers, maar ook een nieuw kortverhaal door Busiek en Ross zelf. Het verhaal zal draaien rond de X-Men en bijgevoegd worden in alle toekomstige bundelingen van Marvels.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.