Random Article


Absolute Carnage teistert deze zomer het Marvel-universum

 


Posted 23/03/2019 by

Vorige maand hintte Marvel al naar een ingrijpend nieuw Spidey-event en na de aankondiging op de Amerikaanse C2E2-conventie weten we dat wordt: Absolute Carnage van auteur Donny Cates & artiest Ryan Stegman.

Het creatieve team achter Venom komt deze zomer met een “all-symbiote” verhaal waarin iedereen die ooit met een symbiont heeft versmolten of een symbiont was, aan bod komt. Ook belooft Cates een link met zowat alle Carnage- en Venom-verhalen sinds het opduiken van het zwarte kostuum in Amazing Spider-Man #252 uit 1984. Een spirituele opvolger van eerdere events als Maximum Carnage uit de 90’s en het recentere Venomized, dus.

Nummer één verschijnt in augustus.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.