Random Article


Jaren negentig-Ghost Rider Danny Ketch keert in juni terug bij Marvel

 

Posted 20/03/2019 by

De tweede helft van de maand betekent dat de sollicitations voor Marvel & DC Comics online beginnen te verschijnen. Dat betekent natuurlijk ook heel wat nieuws voor de komende maanden aan verhalen bij de verschillende uitgeverijen.

De aankondiging van Marvel Comics Presents #6 van Charles Soule, Tim Seeley en Ed Brisson onthulde zo de terugkeer van niemand minder dan Danny Ketch. Doorheen de jaren negentig was hij de voornaamste Ghost Rider (1990-1998) bij Marvel, maar sinds de recente relaunches verdween hij naar de achtergrond.

In Marvel Comics Presents wordt telkens ingegaan op een bepaald decennium (en dat is in juni bij nummer zes de jaren negentig). Toch belooft Marvel een aanpassing van zijn huidige status-quo en dus betekent dat misschien wel eens een terugkeer in de hedendaagse verhalen!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.