Random Article


Jonathan Hickman keert in juli terug naar Marvel

 

Posted 19/03/2019 by

Sterauteur Jonathan Hickman zal binnenkort eindelijk weer Marvel-comics schrijven. Wat die nieuwe comic net wordt, is officieel nog niet geweten, maar heel waarschijnlijk waagt hij zich aan X-Men. Onderstaande “Hickman”-prent verscheen als reclame in de comics, terwijl Marvel’s “evolutionaire” tweet hint naar de Merry Mutants van de X-Men, al kan het ook iets obscuurder en misschien Eternals worden. Verschijnen doet een eerste deel alleszins in juli.

Jonathan Hickman ging in 2007 aan de slag bij Image Comics met reeksen zoals The Nightly News, Pax Romana en Popgun, waarna hij zich al snel bij Marvel profileerde als dé schrijver om in de gaten te houden. Hij werd daar de auteur voor immens populaire reeksen zoals Fantastic Four, FFhet vijfde volume van The Avengers en zijn New Avengersreeks in aanloop naar zowel de Infinity– als Secret Warscross-overs. Na Secret Wars in 2015-2016 stapte Hickman bij Marvel op om aan creator-owned comics te werken bij Image, zoals The Manhattan Projects en East of West.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.