Random Article


The Umbrella Academy Comics zijn massaal uitverkocht

 

Posted 17/03/2019 by

Na het succes van Netflix-sensatie The Umbrella Academy spurten heel wat fans naar de lokale comicbookshops en webwinkels op zoek naar meer avonturen rond de Hargreeves-familie. Helaas vond men die niet meteen terug – of aan een verhoogde prijs van maar liefst 300%.

Dark Horse Comics bevestigde onlangs aan Bleeding Cool dat het zich voorbereid had op de komst van de tv-reeks en daarom de gebruikelijke print van Volume 1: Apocalypse Suite uitgebreid had. Dat was echter helemaal niet genoeg. Hun stock was bedoeld voor ongeveer drie jaar en is er op enkele weken tijd al volledig door.

Op Ebay en andere tweedehandswebsites zie je nu gestoorde prijzen die schommelen tussen de 50 à 60 euro voor het eerste volume. Oorspronkelijk kostte die nog geen 20 euro. Ons advies? Ga zeker nog eens langs bij je lokale shop of wacht op de reprint die er ongetwijfeld binnen enkele maanden aankomt.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.