Random Article


DC Comics beëindigt haar deal met Walmart over “100 Page Giants”

 

Posted 17/03/2019 by

Niet alleen wordt het aanbod van DC Comics binnenkort teruggeschroefd, ook zal de deal met supermarktketen Walmart herzien worden. Vorig jaar sloegen beide partijen de hand in elkaar om de “100 Page Giants” nieuw leven in te blazen.

De extra dikke comics met nieuwe verhalen, aangevuld met teasers en oudere verhaallijnen uit de New 52, Rebirth en New Age of DC Heroes, waren “Walmart exclusives” en konden daarom op maar weinig gejuich rekenen van traditionele shops en retailers. Nu zou volgens shopeigenaar Ryan Higgins die met DC-uitgever Dan DiDio sprak, de exclusiviteit vervallen. Binnenkort zijn de 100 Page Giants dus vrijwel overal beschikbaar.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.