Random Article


Valiant herlanceert X-O Manowar en Bloodshot in het najaar

 

Posted 15/03/2019 by

Valiant Entertainment heeft weer enkele herlanceringen van haar populaire superheldenreeksen gepland in het najaar. X-O Manowar krijgt een nieuwe start in de herfst van 2019, na de conclusie van de huidige reeks onder Matt Kindt. Een creatief team werd nog niet bekendgemaakt, maar de “Unleashed” teaser image is alvast van de hand van Doug Braithwaite.

Ook supersoldaat Bloodshot krijgt een nieuwe serie, mooi op tijd voor de opkomende film van Sony Pictures met Vin Diesel in de hoofdrol. De nieuwe Bloodshot-reeks onder Tim Seely (Hack/Slash) en Brett Booth (Teen Titans, Batman Beyond) – met covers van Declan Shalvey (Thunderbolts) – gaat van start in september met een over-the-top verhaal dat enkel in comics kan verteld worden…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.