Random Article


Jeff Lemire’s Black Hammer/Justice League Crossover komt eraan

 

Posted 13/03/2019 by

In juli zullen DC Comics en Dark Horse van start gaan met een crossover-miniserie tussen de Justice League en het Black Hammer-universum, waarvoor Legendary Entertainment net een film/tv-deal gestrikt heeft. Schrijver van dienst is uiteraard Black Hammer-schepper Jeff Lemire (Sweet Tooth, Green Arrow), terwijl Michael Walsh (Star Wars) het tekenwerk op zich zal nemen.

Het vijfdelige Black Hammer/Justice League: Hammer of Justice gaat van start wanneer een mysterieuze man tegelijk opduikt in Metropolis en de Black Hammer-boerderij, daarna vloeien de werelden in elkaar wanneer Starro The Conqueror aanvalt… Het eerste deel ligt op 10 juli in de winkelrekken.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.