Random Article


Venom-schrijver Donny Cates wordt bestookt met doodsbedreigingen

 

Posted 24/02/2019 by

Opgelet, spoilers voor Venom #11.

Woensdag verscheen het elfde nummer van Venom, nog steeds verzorgd door schrijver Donny Cates & artiest Ryan Stegman. Dat gebeurde blijkbaar niet zonder slag of stoot. Cates kreeg immers verschillende doodsbedreigingen doorgestuurd.

Venom #11 zorgde immers voor een belangrijke retcon in de Venom-geschiedenis. Een tijdje terug ontmoette Eddie zijn jongere halfbroer Dylan die nu blijkbaar zijn zoon is. De Venom-symbiote paste blijkbaar de herinneringen van Eddie aan doorheen de jaren. Zo hebben zijn zus en oom (die kanker hadden) nooit bestaan én zou Eddies eigen kanker ook nooit bestaan hebben.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.