Random Article


Nieuwe “Blade Runner 2019” Serie bij Titan Comics op komst

 

Posted 24/02/2019 by

Titan Comics en Alcon Media Group hebben aangekondigd dat er nieuwe Blade Runner-comics op komst zijn. In de zomer gaat Blade Runner 2019 van start, een reeks die zich afspeelt in dezelfde tijd als de oorspronkelijke Blade Runner-film van Ridley Scott uit 1982.

De wereld van Blade Runner wordt danig uitgebreid met nieuwe personages en nieuwe situaties, zo zal het hier gaan om een vrouwelijke Blade Runner genaamd Ash. De reeks is in handen van artiest Andres Guinaldo (Justice League Dark, Captain America) en scenaristen Michael Green (Logan, Blade Runner 2049) en Mike Johnson (Star Trek, Super­man/Batman). Er zijn echter nog meerdere Blade Runner-series op komst bij Titan, de eerste comics gebaseerd op de sci-fi franchise sinds Marvel’s verstripping van de eerste film uit de jaren 80…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.