Random Article


Matt Fraction & Greg Rucka starten nieuwe Jimmy Olsen & Lois Lane series bij DC Comics

 

Posted 19/02/2019 by

In mei verschijnt Superman: Leviathan Rising Special #1 bij DC Comics, een 80 pagina’s tellende one-shot geschreven door o.a. Brian Michael Bendis waarin de terreurorganisatie Leviathan (in Batman Inc. in het leven geroepen door Talia al Ghul) het op Superman gemunt heeft. In de aankondiging van de one-shot staat ook dat het verhaal een springplank wordt voor nieuwe soloreeksen rond Superman-mainstays Jimmy Olsen en Lois Lane. De nieuwe Jimmy Olsen-serie zal worden gemaakt door Matt Fraction (Hawkeye, Invincible Iron Man) en Steve Lieber (Hawkman), terwijl Greg Rucka (Wonder Woman) en Mike Perkins (Captain America) Lois Lane onder handen nemen.

Het is al even geleden dat Superman’s vrouw en beste vriend soloreeksen verkregen. Superman’s Girl Friend Lois Lane dateert van 1958 en liep tot 1974, terwijl Superman’s Pal Jimmy Olsen liep van 1954 tot 1974. Sindsdien bleven Lois en Jimmy gigantische rollen spelen in de Superman-saga, maar verkregen ze slechts occasioneel een solo one-shot of back-upverhaal.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.