Random Article


TMNT co-creator Kevin Eastman vervoegt Batman/Teenage Mutant Ninja Turtles III

 

Posted 18/02/2019 by

Na de eerste DC Comics/IDW/Nickelodeon-minireeks uit 2015 en de tweede uit 2017, brengen James Tynion IV en Freddie Williams II vanaf mei 2019 een sluitstuk aan hun Batman/Teenage Mutant Ninja Turtles cross-over. Mooi op tijd voor de 80ste verjaardag van de Dark Knight, de 35ste van de Heroes in a Half-Shell én een zopas aangekondigde animatiefilm. Kevin Eastman, mede-schepper van de TMNT, zal variant covers en ook wat interior tekenwerk voorzien voor de zesdelige minireeks. Na hun team-up tegen de Foot Clan in Gotham City en tegen Bane in New York City, zullen Batman en de TMNT-broers het opnemen tegen Krang, dewelke enkele dodelijke technologieën uit het DC-universum in zijn slijmerige poten krijgt.

Batman/Teenage Mutant Ninja Turtles III gaat van start in mei.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.