Random Article


Narcos (Netflix) wordt uitgebreid met Comic bij IDW

 

Posted 12/02/2019 by

IDW Publishing en Netflix hebben de handen in elkaar geslagen om een vierdelige comic rond Narcos uit te brengen. De hitserie op Netflix startte in 2015 en vertelde gedurende de eerste seizoenen het waargebeurde verhaal van de opkomst en val van de Colombiaanse drugskoning Pablo Escobar – vertolkt door Wagner Moura – in de jaren 1980. De comic zal zich afspelen tijdens het eerste seizoen en nieuwe gevaren introduceren voor DEA-agenten Steve Murphy (Boyd Holbrook) en Javier Peña (Pedro Pascal) en wordt gemaakt door Ryan Ferrier (G.I. Joe: Silent Option) en Vic Malhotra (The X-Files). De start staat gepland voor april.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.