Random Article


Slingeren de Spider-Man Comics een “radicaal nieuwe richting” in op Free Comic Book Day?

 

Posted 06/02/2019 by

Dat is alleszins waar het officiële persbericht van Marvel naar hint. Vannacht kondigde de Amerikaanse uitgeverij Free Comic Book Day: Spider-Man/Venom #1 aan.

Zoals de titel al aangeeft, is de comic opgedeeld in twee delen. Enerzijds komen Tom Taylor, Saladin Ahmed & Cory Smith met een verhaal rond Peter Parker en Into the Spider-Verse-ster Miles Morales, de voormalige Ultimate Spider-Man. Anderzijds dragen ook Donny Cates & Ryan Stegman hun steentje bij met een stuk rond Venom. Tegelijkertijd belooft deze FCBD-comic – die gratis op zaterdag 4 mei verschijnt – zowel een nieuwe richting, als een handig instappunt voor de Spidey-reeksen in de aanloop naar nieuwe events.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.