Random Article


Marv Wolfmans onuitgebrachte “Man and Superman” komt er eindelijk aan in Februari

 


Posted 05/02/2019 by

Marv Wolfman, de schrijver van DC’s Crisis on Infinite Earths, New Teen Titans en Justice League of America, pende meer dan tien jaar geleden een verhaal neer over Clark Kents reis van Smallville naar Metropolis en zijn eerste dagen in de grote stad. Zijn zoektocht naar een job en of hij al dan niet het Superman-kostuum zal aantrekken staan hierin centraal. Wolfman noemt het als het beste Superman-verhaal dat hij ooit heeft geschreven. Het stond gepland voor DC’s Superman Confidential-anthologiereeks (2006-2008), maar werd nooit uitgebracht vermits de serie vroegtijdig stopgezet werd.

Daar komt deze week verandering in, want het vierdelige “Man and Superman” zal volledig verschijnen in een Superman 100-Page Super Spectacular graphic novel, geïllustreerd door Claudio Castellini (DC Vs Marvel). De graphic novel ligt op 6 februari in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.