Random Article


Bijna-FCBD voor 2000AD

 

Posted 29/01/2019 by

4 mei 2019 staat bij comicliefhebbers ongetwijfeld vet aangekruist op de kalender. Jaarlijks zetten comicshops hun deuren open voor Free Comic Book Day, waarbij fans hun hart kunnen ophalen aan allerlei activiteiten. Ook de gratis nummers die dan worden uitgedeeld, is iets waar veel verzamelaars naar uitkijken.

Fans van het Britse sci-fi comicbookmagazine 2000AD kunnen er op 4 mei een extra kruis plaatsen. Uitgeverij Rebellion kondigde immers een Villains Takeover Special aan. Tegen een kleine prijs (99 cent in het VK) krijgen we een instappunt met verhalen rond al de slechtste personages uit het 2000AD-universum.

Onze aandacht werd vooral getrokken door Judge Death: The Judge Who Laughs (van Rob Williams en Henrik Sahlstrom) en Lord Weird Slough Feg: Lord of the Hunt (door Pat Mills en Kyle Hotz). Ook Henry Flint en Chris Weston staan op de lijst van bijdragers.

Comments

comments


Gino

 
avatar