Random Article


Herstructureringen en ontslagen bij DC Comics

 

Posted 27/01/2019 by

Afgelopen weekend werd de comicbookindustrie opgeschud door impactvol DC Comics-nieuws. De Amerikaanse uitgeverij zal immers grote herstructureringen doorvoeren – net zoals het in 2018 al deed.

Verschillende belangrijke posities worden doorgegeven en een tiental medewerkers worden ontslagen. Onder hen zijn John Cunningham (senior vicepresident bij marketing & sales), Eddie Scannell (vicepresident bij consumentenmarketing) en Mark Chiarello (jarenlang artiest en geliefd art director die je vorig jaar nog op Dutch Comic Con kon ontmoeten & verantwoordelijk was voor o.a. Batman Black and White, Solo, Wednesday Comics). Volgens moederbedrijf Warner Bros. & DC wil men met deze interne aanpassingen de uitgeverij aanpassen aan deze moderne tijden en zich terug meer focussen op het maken van comics.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.