Random Article


Brian Michael Bendis teaset groots DC “Leviathan” event met Alex Maleev

 

Posted 26/01/2019 by

Het Daredevil-, Moon Knight– en Scarlet-team van Brian Michael Bendis en Alex Maleev is een nieuw event aan het opzetten bij DC Comics. Voorlopig heet het Leviathan, naar de geheime organisatie die werd voorgesteld in Grant Morrisons jarenlange Batman-run en de hoofdvijand van Batman Incorporated. Bendis heeft al wat hints gedropt rond Leviathan in zijn huidige Superman– en Action Comics-reeksen en vermeldde ook dat hij een verhaal ging doen rond de verschillende geheime spionage-organisatie in het DC-universum – met naast Leviathan ook nog Spyral en Checkmate. Een releasedatum is er vooralsnog niet.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.