Random Article


AfterShock Comics toont een wereld zonder volwassenen in Orphan Age

 

Posted 24/01/2019 by

AfterShock Comics heeft een nieuwe reeks aangekondigd door Ted Anderson, Nuno Plati en Marshall Dillon. In Orphan Age krijgen we een post-apocalyptische western voorgeschoteld in een wereld waar alle volwassenen in één klap werden weggevaagd, waardoor kinderen plots de maatschappij opnieuw moesten opbouwen. Het verhaal begint 20 jaar later, wanneer die kinderen inmiddels al zelf volwassen zijn. De wereld ziet er echter geheel anders uit. Benzine, auto’s, telefoons, televisie bestaan allemaal niet meer en men verplaatst zich terug met paard en kar. De enige machtshebber in Amerika is de New Church, dewelke de vernietiging van de oude wereld in de schoenen schuiven van de overleden volwassenen.

Orphan Age #1 ligt in april in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.