Random Article


Draait Marvel de klok terug naar One More Day in Friendly Neighborhood Spider-Man #5?

 

Posted 23/01/2019 by

De Marvel-aankondigingen voor april deden wel een heel opvallende onthulling voor Spider-Man-fans. In Friendly Neighborhood Spider-Man #5 zal Aunt May haar grote geheim immers opbiechten aan haar neef en hem vertellen dat ze stervende is. Het allereerste nummer gaf mee dat de oude vrouw – die doorheen de jaren al een handvol keren ontsnapte aan de dood – op zoek is naar kankertherapie en dat wou verzwijgen voor Peter.

Het doet natuurlijk meteen denken aan One More Daywaarin een toen stervende Aunt May de katalysator was voor het einde van het huwelijk tussen Peter & Mary Jane Watson. Sinds de Amazing Spider-Man-run van Spencer en Ottley/Ramos zijn die laatste twee ook weer een koppel. Belt iemand Mephisto? De comic verschijnt in april.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.