Random Article


Chad Hardin heeft succes op Kickstarter

 

Posted 23/01/2019 by

Chad Hardin is bezig aan een wel heel erg sterke Kickstarter-campagne. Op 11 januari lanceerde hij zijn project The Art of Chad Hardin: twee boeken (van elk 60 pagina’s) met schetsen en tekeningen van zijn hand. In het promomateriaal vinden we heel wat Harley Quinn, Zatanna en Wonder Woman terug; karakters waar hij heel wat bekendheid mee kreeg.

Na 5 uur was het einddoel van $9500 bereikt. Op dit moment heeft het project zijn derde stretch goal bereikt. Met nog bijna twee weken te gaan, lijkt het ons zeker haalbaar dat hij tot $ 25 000 raakt, het bedrag van zijn hoogste stretch goal.

Dat het Hardins eerste campagne op dit platform is, zegt iets over zijn fanbase en de populariteit van zijn werk. Ook de hulp van Kickstarter-veteraan Jemma M. Young, met wie hij samen Teremity uitbrengt, zal hier zeker voor iets tussenzitten. Je kunt het project nog steunen via deze link.

Comments

comments


Gino

 
avatar