Random Article


IDW vertelt de laatste missies van oorspronkelijke Enterprise crew in “Star Trek: Year Five”

 

Posted 22/01/2019 by

Vermits Star Trek: The Original Series en de daaropvolgende films nooit het einde van de missie van de oorspronkelijke Enterprise-crew onder kapitein Kirk (William Shatner) vertelde, zal IDW Publishing het doen in een nieuwe comic. Star Trek: Year Five zal het laatste jaar en de uiteindelijke thuiskomst van de Enterprise’s vijfjarige missie onder Kirk uit de doeken doen. Net zoals bij een tv-reeks, zal de comic geschreven worden door een writer’s room bestaande uit Brandon Easton, Jody Houser, Jim McCann, Collin Kelly en Jackson Lanzing. De eerste verhaallijn wordt getekend door Stephen Thompson. Star Trek: Year Five gaat van start in april.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.