Random Article


DC gaat barbaarse toer op met Primal Age 100-Page Giant

 

Posted 21/01/2019 by

DC Comics en Target zullen binnenkort een exclusieve 100-page giant uitbrengen die volledig in het teken staat van DC Primal Age, gebaseerd op de gelijknamige DC/Funko-speelgoedlijn waarin bekende superhelden en -schurken worden omgetoverd tot barbaarse krijgers in klassieke Masters of the Universe-achtige figuren.

De comic bevat een hoofdverhaal door Marv Wolfman en Scott Koblish waarin de Primal Age-versies van Wonder Woman, Aquaman en Superman het opnemen tegen Joker en King Shark in een poging Themyscira te redden van de ondergang. Verder zijn er kortverhalen rond Batman, Joker, Mr. Freeze, Wonder Woman en Superman door klinkende namen als Louise Simonson, Jerry Ordway, Brent Anderson en Karl Kesel. Een speciale Elseworlds dus, waarin DC-iconen ondergedompeld worden in Sword and Sorcery. De DC Primal Age 100-Page Giant is voorlopig exclusief beschikbaar bij Target-winkels.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.