Random Article


Section Zero krijgt een vervolg bij Image

 

Posted 16/01/2019 by

In april brengen Karl Kesel (Superboy, Hawk and Dove) en artiest Tom Grummett (The Death of Superman, Superboy) bij Image een vervolg uit op de klassieker Section Zero.

Het originele verhaal begonnen ze samen in 2000. Deze comic was toen, net als Shockrockets van Kurt Busiek en Stuart Immonen en Empire van Mark Waid en Barry Kitson, deel van Images Gorilla Comics. Na drie nummers werd de reeks stopgezet; Gorilla Comics bleek immers verlieslatend en een persoonlijke financiering door Kesel en Grummett lukte niet. Na een mislukte poging in 2012 om de reeks als webcomic verder te zetten, kwam er door een sterke Kickstarter-campagne in 2017 dan toch een vervolg.

De titel van de reeks wordt Part 1: Ground Zero en wordt op sociale media door de makers omschreven als “Jack Kirby does the X-Files”. Net als in There Is No Section Zero krijgen we het verhaal van een groep avonturiers die op zoek gaan naar de geheimen achter ufo’s, verloren beschavingen, monsters, tijdreizen en wereldmysteries. Wij kijken alvast uit naar nieuwe avonturen met Doc Challenger, Sargasso en The 24-Hour Bug!

Comments

comments


Gino

 
avatar