Random Article


Marvel kondigt minireeks rond Thanos en een jonge Gamora aan

 

Posted 12/01/2019 by

Mooi op tijd voor Avengers: Endgame, zal Marvel in april van start gaan met een nieuwe minireeks rond de kosmische booswicht Thanos. Eén probleem, sinds het afgekopen Infinity Wars-event is Thanos in de comics tijdelijk dood. Dus gaan we terug naar zijn verleden en zijn eerste ontmoeting met zijn geadopteerde dochter Gamora, de dodelijkste vrouw in het universum. Anders dan in de film Avengers: Infinity War, was Thanos niet zelf verantwoordelijk voor de dood van Gamora’s ouders, maar gaf hij haar juist de kans om zich te wreken op hun werkelijke moordenaars: de buitenaardse Badoon. Schrijver van dienst is Tini Howard, terwijl Ariel Olivetti de art op zich zal nemen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.