Random Article


Marvel huurt de McElroys in voor War of the Realms: Journey into Mystery

 

Posted 04/01/2019 by

Marvel heeft de McElroy-familie, bekend van podcasts als The Adventure Zone en My Brother, My Brother & Me, ingehuurd om een nieuwe tie-in te schrijven tot het opkomende War of the Realms-event. De minireeks War of the Realms: Journey into Mystery (vernoemd naar de Marvel-serie waarin Thor voor het eerst verscheen) wordt getekend door André Lima Araújo (Silver Surfer) en zal gaan over Spider-Man (Miles Morales), Hawkeye (Kate Bishop), Wonder Man en Balder The Brave die een baby moeten beschermen van de oorlog tussen de verschillende rijken. Deze baby is overigens al dan niet de kleine zus van Thor. De reeks gaat van start in april.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.