Random Article


Archonia biedt de comics van TKO Studios aan in België & Nederland

 

Posted 21/12/2018 by

Deze maand werd onder luid gejuich TKO Studios aangekondigd. De Amerikaanse uitgever wil het comicbookmedium moderniseren en aanpassen aan de “binge-releases” van Netflix. Tot nog toe waren hun comics echter nog niet beschikbaar in België. Daar brengt webwinkel Archonia nu verandering in. Zij bieden de integrale catalogus op hun website aan, inclusief een handig overzicht van de verschillende leesformaten. Releases staan gepland voor midden/eind januari.

Tot die catalogus behoren Sara, een reeks over een Russische sluipschutster tijdens de WO II door Garth Ennis & Steve Epting, The 7 Deadly Sins, een western door Tze Chun & Artyom Trakhanov. The Fearsome Doctor Fang, een misdaadreeks door Tze Chun, Mike Weiss & Dan McDaid en Goodnight Paradise, een moordmysterie dat zich afspeelt in de Californische daklozengemeenschap door Joshua Dysart & Alberto Ponticelli.

Meer informatie en bestelopties vind je hier

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.