Random Article


Nieuwe Transformers Relaunch op komst

 

Posted 19/12/2018 by

Hasbro en IDW Publishing hebben een nieuwe relaunch van de Transformers-comic aangekondigd. Brian Ruckley (Godless World) is de schrijver van dienst, bijgestaan door artiesten Angel Hernandez (Star Trek: Discovery – Succession) en Ron Joseph (Micronauts: Wrath of Karza). De reeks gaat van start in maart 2019 en zal twee keer per maand verschijnen.

Anders dan de vorige Transformers-series, zal de nieuwe reeks teruggaan naar het begin van de oorlog tussen de Autobots en Decepticons op de planeet Cybertron en starten op het punt dat de thuisplaneet van de Transformers in een diepe chaos wordt gestort. Een jongere Bumblebee, Optimus Prime en Megatron behoren uiteraard weer tot de hoofdrolspelers.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.