Random Article


Mark Russell en Mirko Colak herlanceren Red Sonja bij Dynamite Entertainment

 

Posted 16/12/2018 by

Sword and Sorcery-heldin Red Sonja zal in 2019 alweer een nieuwe relaunch krijgen van haar ongoing comicbookreeks. Het inmiddels achtste volume van Red Sonja (en het vijfde onder haar huidige uitgever Dynamite Entertainment) is in handen van Mark Russell (The Flintstones, The Snagglepuss Chronicles) en Mirko Colak (Turok: Dinosaur Hunter, Red Skull). Men belooft een epische saga met naast de avonturen van Red Sonja ook heel wat ruimte voor world-building en thema’s uit de oudheid. Het huidige volume van de reeks onder Amy Chu eindigt in januari met deel #25, de nieuwe Red Sonja #1 komt er dan aan in februari.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.