Random Article


Valiant kondigt nieuwe reeks titels aan onder “Breakthrough”

 

Posted 13/12/2018 by

Valiant Entertainment heeft vier nieuwe titels klaarstaan voor 2019. De nieuwe line-up van het Valiant-superheldenuniversum zal gekend staan onder het label Breakthrough.

In The Life Of Toyo Harada (Joshua Dysart/CAFU/Mico Suayan/Lewis LaRosa/Adam Pollina) gaat ‘s werelds machtigste supermens en oprichter van de Harbinger Foundation, Toyo Harada, zijn laatste gevecht tegemoet. De zesdelige miniserie gaat van start in maart.

In april komen Cullen Bunn en Adam Gorham met Punk Mambo, een vijfdelige serie rond de voodoopriesteres uit Londen die haar debuut maakte in de Shadowman-reeks.

Dan Abnett en Adam Polina brengen in mei het vijfdelige event Fallen Worlds, een voortzetting van 4001 AD. In de cyberpunktoekomst van het Valiant-universum is het nu 4002 AD en strijdt de cyborg samurai Rai opnieuw voor het lot van de mensheid.

In juli gaat ten slotte Killers van start, door B. Clay Moore en Fernando Dagnino. De vijfdelige reeks gaat over een wedstrijd tussen enkele van de dodelijkste superspionnen ter wereld, waaronder uiteraard Ninjak.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.