Random Article


Marvel verandert in 2019 enkele cruciale momenten voor Spider-Man, Fantastic Four, X-Men & de Avengers

 

Posted 12/12/2018 by

UPDATE: Ondertussen kondigde Marvel aan dat de teasers onderdeel zijn van Cosmic Ghost Rider Destroys Marvel History #1 van Paul Scheer & Nick Giovannetti met tekenwerk van Gerardo Sandoval dat in maart 2019 verschijnt. Hierin geraakt de Cosmic Ghost Rider (een alternatieve, toekomstige versie van Frank Castle/The Punisher) vast in het verleden, waardoor hij de geschiedenis van het Marvel-universum kan herschrijven…

Afgelopen week zond Marvel een handvol cryptische teasers de wereld in. In maart 2019 belooft de Amerikaanse uitgeverij de geschiedenis van haar prominente personages danig te herschrijven. Enkele doorslaggevende momenten zijn blijkbaar veroorzaakt door een mysterieuze figuur of kracht en dus helemaal niet zo toevallig of vrijwillig als tot nog toe gedacht.

Verwacht onder meer aanpassingen aan Spider-Man No More – waar Peter Parker zijn superheldenidentiteit tijdelijk opgaf, maar uiteindelijk weer uit eigen keuze oppikte -, het oorsprongsverhaal van de Fantastic Four – die toevallig bestookt werden door kosmische stralen – en zelfs de bevroren Captain America – die blijkbaar eerder al gevonden was door iets of iemand. Is dit de terugkeer van Marvel’s the One-Above-All of een nieuwe Watcher?

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.